כאבים השורש כף יד חולשה וזרמים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/06/2023 | 22:33 | מאת: רעות

היי דר כבר 4 שנים בן זוגי סובל מכאבים בכף יד חולשה וזרמים בכף יד אמרו לו בעבר שזה דלקת פרקים בעבר הוא עשה ניתוח באצבע וזה לא עזר ועדיין הכאבים עצומים וחזקים אשמח לעזור לו אשמח שתגיד לי האם יש מה לעשות בנידון תודה תודה רעות אשמח לתשובה בהקדם אני ממש רוצה לעזור לו

רעות שלום, לא ברורה לי האבחנה. חולשה וזרמים מתאים לפגיעה עצבית. ניתוח באצבע בדרך כלל אינו פיתרון לכך. כמו כן,דלקת פרקים אינה מסבירה נימולים וחולשה. מציע לגשת למומחה לכירורגיה של היד עם המסמכים לגבי המידע הרפואי , להיבדק מחדש, ולעבור בדיקות עזר לפי ממצאי הבדיקה. בברכה, ד"ר יהודה

07/06/2023 | 07:25 | מאת: רעות

איפה אתה מקבל?

במרפאה לכירורגיה של היד בבית החולים בלינסון ובקליניקה פרטית

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד