בעיות באגודל והזרת...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

06/06/2023 | 17:04 | מאת: אזרח

שלום, בבית חולים ניסו מספר רב של פעמים להכניס לי צנתר לעירוי. למחרת החל לי לסירוגין מתיחה של האגודל והזרת כך שאני לא יכול לקפלם או להזיזם. ובאמצעות היד השנייה אני מקפל אותם. כמו כן יש לי כאב קל באגודל. שאלתי היא האם סביר שכתוצאה מניסיונות העירוי פגעו לי בתאי העצב? האם זה הפיך? תודה מראש

שלום, פגיעה עצבית אחרי הכנסת צנתר אינה נפוצה, אך קיימת. התסמינים הם על נימול, חושת שריפה וירידה בתחושה. לפי הספיר שלך, לא נראה שיש פגיעה עצבית, אלא מגבלת תנועה, ככה"נ בשל הנפיחות של הרקמה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד