נפיחות,וכאבים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/06/2023 | 17:54 | מאת: טלי1987

שלום,עשיתי צילום לכף היד וזה מה שרשמו בפיהנוח,עוד לא הייתי אצל אורטופד כי ביטלו את התור שלי,רשום כך: כל הגידים שורש בכף היד תקינים בעובי,הדויות ומהלך,ללא נוזלים בכמות פתלוגית סביבית.ברקמות הרכות.בחלק אולנרי קולקציה נוזלית 8 מ"מ צמוד למפרק. זה מה שרשמו בפיענוח מה זה אומר ומה הטיפול ? תודה

טלי שלום, הטיפול הרפואי הינו בבנאדם ולא בבדיקות דימות. לא ברור מה מפריע לך, למה בכלל שלחו אותך לאוטראסאונד ? מה רצה הרופא ששלח אותך לבדיקה למצוא ? בברכה, ד"ר יהודה

05/06/2023 | 08:06 | מאת: טלי1987

כואב לי היד השמאלי,מתחת לאגודל יש כמו עיגול קטן כל פעם שנוגעים בו יש זרם,ומתחת לזרת לכיוון מפרק יש נפיחות ,הכאב מתפשט לזרןע,עובדת בונה ציפורניים,ופדיקןר המון עבודה בידיים

עד כמה שני מצליח להבין מהפענוח, האולטראסאונד לא מדגים שום ממצא באגודל. הוא כן מראה כיס של נוזל בצד של הזרת, שטיבו לא ברור. ממליץ להמתין לבדיקת אורטופד דכי להחליט איך להתקדם בטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד