כאבים לאחר נפילה על היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/06/2023 | 12:03 | מאת: שחר

שלום, נפלתי על היד בזמן נסיעה בסקייטבורד. עברו שבועיים וחצי והכאבים נשארו אותו דבר, לא חמורים אבל מורגשים כל הזמן ומגבילים את התנועה. הכאבים בעיקר בפנים כף היד בכרית של שורש האגודל אם אני לוחץ או נשען על האיזור. האם יכול להיות שמדובר בשבר? למי לפנות? רופא משפחה או מומחה כף יד? תודה לעונים, שחר

שחר שלום, יש לבצע צילום ולגשת לבדיקת מומחה לכירורגיה של היד. ייתכן ותצטרך השלמת בירור ע"י בדיקת סיטי. בברכה, ד"ר יהודה

02/06/2023 | 23:03 | מאת: שחר

תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד