חתך נשאר פתוח לאחר הסרת תפרים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/05/2023 | 23:51 | מאת: אני

שלום, לפני שבועיים נחתכתי חתך עמוק בשורש כף היד מצלחת שנשברה בזמן ששטפתי כלים. אורתופד-כירורג תפר את המקום באותו יום, והבוקר, לאחר שבועיים, אחות הסירה את התפרים. מיד עם הסרת התפרים היה ניתן לראות שהחתך עדיין פתוח. האחות אמרה שהוא יסגר לבד, אבל בינתיים עברו כבר 12 שעות ונראה שלא קורה כלום,אולי חוץ מזה שהחתך מפריש נוזל שקוף. מצורפת תמונה ממש מעכשיו. זה נראה כמו משהו שהולך להיסגר? מה כדאי לעשות? https://i.ibb.co/XkZchzC/IMG-20230518-234344.jpg

שלום, מדובר בחתך שטחי שייסגר מעצמו בתוך 20 ימים - שבועיים נוספים. מעבר לחבישה מקומית ושטיפה פעם ביום, אין צורך בהתערבות נוספת

21/05/2023 | 13:15 | מאת: אני

מודה לך מאוד.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד