מה יכול לגרום לדלקת במרפק מבלי שקיבלתי מכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/05/2023 | 22:16 | מאת: בתי

שלום ד"ר, אני בשנות ה30 לחיי ובריאה בדרך כלל. לפני כמה ימים התחיל לי כאב במרפק שמאל (לא קיבלתי מכה).הכאב התגבר וממש היה כואב ברמה שלא הצלחתי לתפוס ידית של דלת וללחוץ עם היד על מנת לפתוח, כאב נוראי.בהמשך התנפח ממש המרפק ונהיה אדום. האורטופד שלח אותי לצילום שיצא תקין.והביא לי קטוספריי וארקוקסיה. הבעיה שאני מפחדת מתופעות לוואי ולא לקחת כדורים.היום כבר ארבע ימים עברו וכמעט אין לי כאב אבל עדיין נפוח ,פחות ממה שהיה והאודם עדיין לא ירד. האם זה יעבור בלי הכדורים או שעדיין יש סיכוי שלא יעבור למרות שלא כואב? האורטופד הפחיד אותי ואמר בלי כדורים זה יהפוך לדלקת כרונית ואצטרך זריקות. האם באמת בלי כדורים זה יהפוך לדלקת כרונית ? תודה רבה

בתי שלום, טיפול בנוגדי דלקת אצל אישה צעירה ובריאה הינו בטוח יחסית ואיני רואה סיבה למה לא לקחת טיפול לשבוע-שבועיים. עם עדיין אין שיפור יש להיבדק מחדש. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד