תחושה מוזרה במפרק אצבע הקמיצה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/05/2023 | 19:15 | מאת: רונה

שלום.. לפני כמה ימים סחבתי שקית די כבדה ביד ימין וכנראה לחצה לי מידי על אצבע הקמיצה מאז יש לי תחושה מוזרה בה כאשר אני לוחצת על המפרק התחתון של האצבע משתחרר מן זרם חשמלי או עקצוצים כאלה ומרגישה אותם לאורך האצבע עצמה אין לי כאבים או נפיחות וכדומה רציתי לדעת מה זה יכול להיות? תודה

רונה שלום, ככל הנראה, מתחת את העצבים הקטנים של האצבע. הדבר אינו דורש בירור נוסף אלא המתנה בלבד. עשוי לקחת מספר שבועות עד שיחלוף. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד