כאב במרפק.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

29/04/2023 | 01:46 | מאת: דן

לפני 4 שנים במהלך אימון שגרתי בחדר כושר במהלך תרגיל יד אחורית התחלתי להרגיש כאב קטן במרפק. מפה לשם אני 4 שנים בסיוט הפסקתי להתאמן בגלל זה, היה כאבים חזקים בהתחלה שהחריפו. emg היה תקין, mri של המרפק גם. הבדיקה היחידה שהיה בה ממצא כלשהו זה באולטרסאונד שראו שיש עצב שלוחץ על שריר כפול או משהו כזה והmri שלל זאת. אשמח לעצה מה לעשות. סובל בין היתר צכאבים ביד אחורית באותה יד וזה מרגיש משהו עצבי כי אני מרגיש את זה בכל היד

דן שלום, מעבר לתלונה על כאבים במרפק, לא ברור מה שאר התסמינים ומדוע שלחו אותך ל-EMG, ל-MRI או לאוטראסאונד. מאחר ועברו 4 שנים, אני חושב שיש לעשות בירור מחדש כולל בדיקות חדשות בהתאם לממצאים. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד