הצילו, כואבת לי האצבע המורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

28/04/2023 | 18:01 | מאת: צעיר מודאג 23

נרדמתי על האצבע שלי, ושקמתי כולה כאבה, אני לא מצליח לכופף אותה, וכמה דקות אחרי זה שמתי עליה קרח, היא עדיין כואבת,ויש לי באצבע תחושה קור עזה מאוד, והחום שלי היה כמה דקות אחרי שקמתי 34.4 נכון לעכשיו. זה כואב לי מאוד מה עלי לעשות?

שלום, בשלב זה נוגדי דלקת כגון נורופן/אדוויל ומעקב. אם חלה החמרה יש לגשת להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

29/04/2023 | 23:47 | מאת: צעיר מודאג 23

תודה אבל לא, אני לא רוצה שום כדורים, כי זה חרטא, כתור ד"ר הייתי מצפה ממך לחוות דעת מה קרה לי פה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד