מתיחה חזקה לאחור של האצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

18/04/2023 | 22:17 | מאת: יוסי

לפני כחודש נתקע האצבע שלי בתוך שער ונמתח מאוד חזק לאחור לאחר מכן חשתי כאבים חזקים במפרק באמצע האצבע ולאחר כשבוע פחתו הכאבים אך עדיין בכל השתמשות פיזית עם האצבע יש לי כאבים וכן איננו יכול לקפל את האצבע לגמרי בצעתי צילום רנטגן ולא ראו משהו חריג ברצוני לשאול האם יש לי משהו אחר לעשות או לבדוק תודה רבה

יוסי שלום, נראה כי מדובר בנקע, כלומר פגיעה ברצועות שסביב מפרקי האצבע. יש לפנות בהקדם לטיפול בריפוי בעיסוק ופזיותרפיה לשיקום טווחי התנועה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד