כאבים חזקים שבוע בזרוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

13/03/2023 | 14:27 | מאת: ענת

שלום, הבת שלי בת 18.5 מתלוננת כמעט שבוע על כאבים חזקים בזרוע הפנימית, קצת מתחת לבית השחי ובערך כ 15 ס"מ כלפי מטה. רופא רשם לה אתמול 3 כדורי BETAREN 100MG. הבוקר קמה עדיין עם כאבים. לפני כשבועיים היינו בבי"ח לעניין אחר וחיברו לה עירוי (רק מחט) האם יש מצב שהמקום הזדהם? האזור אינו אדום ואינו נפוח. אבקש לציין שלפני כ 4 חודשים עברה טיפול לייזר להזעת יתר בבית השחי בשני הצדדים. האם פשוט לתת לכדורים שקיבלה, להשפיע או לפנות שוב לרופא? תודה

ענת שלום, לפי הסיפור, סביר שמדובר בפלביטיס, שזה למעשה קריש דם שטחי באיזור סביב האיזור בו היתה המחט. לרוב אינו דורש טיפול, רק להמתין בסבלנות. אפשר לעשות עיסויים מ קומיים, חימום ונוגדי דלקת או כאב. אם המצב לא משתפר, יש להיבדק מחדש. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד