שורוש שבר כף היד סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

25/02/2023 | 16:57 | מאת: אולגה

שלום.אפשר בבקשה הסבר לסי טי תודה רבה הודגם קווי שבר ללא תזוזב באספקט עליון של עצם הסער משמאל ציסטות סובכונדראליות ברדיוס דיסטאלי ובחלקאמצעי של עצם הסירה

אולגה שלום, ב-CT שני ממצאים: שבר בעצם הסירה. לרוב טיפול בגבס מספיק. ציסטות שהינן שינויים שנוצרים בעצם עם הגיל אך ללא חשיבות קלינית. יש לפנות למומחה לכירורגיה של היד עם הבדיקה, בברכה, ד״ר יהודה

26/02/2023 | 12:57 | מאת: אולגה

תודה רבה.לא עשו לי גבס.אני כבר 3 שבועות עם קיבוע .זה מספיק דוקטור?תודה רבה.וכמה זמן זה מחלים בדרך כלל שבר

צריך גבס סה״כ 6 שבועות. לעשות צילום ולראות שמחובר ולהתחיל פיזיותרפיה. החלמה צפויה 3-4 חודשים

28/02/2023 | 00:50 | מאת: אולגה.

אני כבר חודש עם קיבוע.צילום סיטי עשיתי לפני כמה ימים.זה אומר ששבר לא נסגר ?אורטופד השגתי רק עוד שבוע.יש מצב שיעשו לי גבס במקום קיבוע ?

הפורום אינו תחליף לטיפול רפואי. ממליץ להמתין לפגישה עם האורטופד

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד