חתך של כחצי סנטימטר אצבע מורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/01/2023 | 22:50 | מאת: מויאל

דר שלום , נחתכתי בחלק העליון מעל הפרק אצבע מורה חתך אחכסוני חבישה טובה וכעת בהחלמה העור שכיסה את הפצע כאילו יבש וללא תחושה כבעבר , האם עש מקום לדאגה מבחינה עצבית

שלום, אם אני מבין נכון החתך בכרית האצבע. הנוקשות היא רקמת צלקת שאין לה תכונות של רקמה בריאה. זה ישתפר עם הזמן אבל תמיד יהיה קצת שונה. מבחינת התחושה, גם זה עשוי להשתפר. ייתכן כי עדיין תהיה רדימות קלה באיזור אבל אין מה לעשות עם זה מבחינה ניתוחית. ממליץ לך לפנות לריפוי בעיסוק לטיפול בצלקת. בכל מקרה יקח כחצי שנה עד התוצאה הסופית. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד