קרע בגיד באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/01/2004 | 23:39 | מאת: דן

היום נקבע כי קרעתי את הגיד בזרת יד ימין במפרק האחרון. המפרק האחרון פשוט "צונח" לו. האורתופד בקופת חולים המליץ לקבע בסד פלסטי קטן לחודש (וכך עשיתי) ללא תזוזה כלל. לטענתו 80% שהגיד ישתקם ואם לא ניתוח. הייתי מאוד שמח לקבל מעט יותר פרטים: מה באמת סיכויי ההחלמה? האם באמת צריך להשאיר את האצבע בסד 24 שעות (אמבטיה?) ואם חלילה אצטרך לנתח, במה מדובר? תודה מראש.

27/01/2004 | 12:02 | מאת: ד"ר יעקב פעילן

לא ניתן להביע דיעה מבלי לבדוק. המשך לטפל לפי המלצת הרופא המטפל בך. בברכה, ד"ר יעקב פעילן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד