כאבים במרפק לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/01/2023 | 21:16 | מאת: סיגל

שלום. בת 54. 4 חודשים לאחר ניתוח שבר אולקרנון מרפק שמאל עם קיבוע. לאחר שעברתי ריפוי בעיסוק, שיפור משמעותי עד כמעט תפקוד מלא של היד והמרפק. לאחרונה שוב כאבים, הצלקת אדומה ומרגישה את הברגים כשנוגעת ביד. האם זה תקין? האם יכול להיות שהברגים זזו ומכאיבים לי? תודה רבה מראש.

סיגל, האופציה של התרופפות הברגים בהחלט אפשרית ולכן יש לגשת לבצע צילום ולאחר מכן לאורטופד. אפשרות נוספת כי הרגים רק גורמים לגירוי כיס נוזל שנמצא באיזור (בורסה) ולדלקת. בברכה, ד"ר יהודה

08/01/2023 | 09:16 | מאת: סיגל

תודה רבה על התשובה המהירה. ואם הברגים אכן התרופפו - זה אומר ניתוח חוזר? והאם רואים דלקת בצילום רנטגן? תודה!

בשביל זה יש להיבדק אצל האורטופד

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד