שניי שברים מרפק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/12/2022 | 17:34 | מאת: שרה

שלום וברכה שמי שרה בתוצאות ה ct הודגם שבר בפרוצזוס קרונואידוס עם ניתוק חתיכת עם בגודל 19מ״מ ותזוזה בין הפרגמנט ובין האולנה. לרוחב ובאמצע הפרגמנט עובר קו שבר נוסף עד עכשיו הייתי חודש פלוס עם סד גבס והורידו לי אותו לפני יומיים כרגע אן לי אפשרות בכלל לקפל וליישר את יד ימין יש לי גם כאבים ממש השמח לשמוע חוות דעת של הדוקטור לנסות פיזיותרפיה כמו ששלחו אותי עם הפניה דחופה או לפנות לבית חולים או למשהו מומחה לייעוץ על ניתוח או טיפול אחר לפי מה שזה נשמע ממש תודה רבה לך המשך יום טוב

שרה שלום, המרפק "תקוע" מאחר והיית חודש בגבס ולא הזזת אותו. ייתכן כי היה אפשר לשקול טיפול ניותחי כשהשבר טרי. כעת עבר חודש ולכן יש להתחיל פיזיותרפיה באופן מיידי לשיפור הטווחים. אני גם ממליץ לגשת למומחה על מנת לראות את ה-CT, כי הפענוח לא תמיד נותן את כל המידע שצריך. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד