כאבים באים והולכים בשורש כף היד בעקבות חבלה מכדור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

16/11/2022 | 10:12 | מאת: רון

שלום דוקטור. לפני כ 3 שנים קיבלתי מכה חזקה בכף היד במהלך משחק כדורגל,באותו הרגע כאב מאוד אולי אפילו לכמה ימים . מאז אני חווה כאבים שבאים והולכים בשורש כף היד עשיתי צילום ולא נראה שם ממצאים חריגים. עובד עצות ,אשמח להכוונה. תודה מראש

רון שלום, צילום רנטגן מראה את עצמות שורש היד. לעיתים ישנם רמזים לפגיעה במבנים נוספים בשורש היד (כגון רצועות...) שהצילום לא מראה אותם באופן ישיר. יש לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד ולבצע הערכה בהתאם לממצאים (כגון אולטראסאונד, MRI ...). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד