נימול בחלק החיצוני של כף ביד/זרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/11/2022 | 13:06 | מאת: גל

צהריים טובים. לפני מספר ימים התאמנתי כהרגלי ( לא משהו יוצא דופן.. לא מבחינת מאמץ בכל אופן) כבר לאחר האימון התחלתי להרגיש תחושה קלילה של נימול בצד החיצוני של כף היד ובזרת. זוהי לא תחושה של הירדמות מלאה אלא ממש "רגועה" אם אפשר לקרוא לזה ככה. יש טעם לבדוק את זה? יש אופציה שלאחר כמה ימים זה יעבור?. תודה ושבת שלום!

גל שלום, סביר להניח שיעבור. באם לא, יש לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד. ייתכן כי קיים לחץ על העצב האולנרי במרפק כתוצאה ממסת שריר מפותחת. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד