כאבים בשינויי מזג אויר כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/11/2022 | 21:41 | מאת: ניר

לפני כ3 שנים עברתי ניתוח לשיקום כף יד ימין אחרי נפילה וריסוק ,אני מתפקד כרגיל אך קורה לעיתים בשינויי מזג אויר שאני חש כאבים ורגישות באזור מפרק היד,האם זה תקין? והאם אצטרך באיזשהו שלב להוציא את הפלטינה ששמו לי בניתוח?

ניר שלום, רבים מדווחים על כאבים בעת שיוניי מזג האוויר לאחר קיבוע שברים. הסיבה אינה ידועה (יש מספר תיאוריות שלא הוכחו) ולא ברור האם התופעה הינה כתוצאה מהשבר או מהחומרה שבפנים. אם הדבר מפריע לך ניתולהוציא את פלטה, אך לא ניתן להבטיח כי התופעה תחלוף. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד