כאבים במפרק כף יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

28/10/2022 | 10:39 | מאת: רועי

שלום, לאור כאבים במפרק יד שמאל עשיתי אולטרסאונד ולהלן התוצאות: "באספקט דורסלי אולנארי הודגם ממצא תת עורי היפואקוגני, בעל גבולות סדירים וללא זרימת דם ערה בתוכו, בעומק 0.69 ס"מ, ברוחב 0.19 ס"מ, טיב הממצא אינו ברור - להמשך בירור. הגידים המיישרים והמכופפים בעובי ומרקם תקינים. פרט לכך, בסריקת האיזורים המכוונים ללא עדות לסמני קרע, הצטברות נוזלים או ממצאים חריגים אחרים." אודה לך אם תוכל לתת לי הסבר במה מדובר ומה עליי לעשות. תודה

רועי שלום, הטיפול הרפואי הינו במטופל ולא בבדיקת אולטראסאונד. גם הבדיקה שעשית לא יודעת להגיע מה טיב הממצא. על מנת לקבוע את הטיפול ומה משמעות הממצא ב-US - יד להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד ולראות מה מפריע לך ואם יש מקור לבירור נוסף. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד