כף היד לאחר שבר בזרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/10/2022 | 08:55 | מאת: עדי

היי לאחר צילום כף יד נרשם כי שמאל 5 שבר pp 5 לקרולציה אורטופדית. לפני כחודש שברתי את הזרת ביד והייתי עם גבס 5 שבועות. עשיתי שוב צילום בעקבות מכה שקיבלתי באותה הזרת. אשמח לחווד תודה רבה

עדי שלום, ייתכו כי מדובר בשבר חדש וייתכן כי מדובר בעדות לשבר הישן. לשם כך יש לגשת לאורטופד עם שני הצילומים (פענוח לא מספיק) ולהיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

עדי שלום, ייתכן כי מדובר בשבר חדש או עדות לשבר הישן. לשם כך יש לגשת לאורטופד עם שני הצילומים (פענוח לבד אינו מספיק). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד