שאלה בקשר לכאבים ביד בזוויות מסוימות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/10/2022 | 20:15 | מאת: י.

שלום דוקטור לפני מספר ימים הייתי מעורב בתאונת דרכים קבלתי מכה רצינית ביד ימין כנראה בזווית. במיון עשו לי צילום של הכתף והיד ואין שבר. מאז יש לי כאבים כשאני מזיז את היד בתנועה סיבובית או מאמץ את האצבעות או מנסה להשען על היד. הכאב הוא בעיקר בין כף היד למפרק. מה ההמלצות שלך במקרה כזה ? תודה

10/10/2022 | 20:34 | מאת: י.

עיקר הכאבים הם בין מפרק כף היד למרפק תודה

שלום, ישנן מספר אפשרויות: הכח סביר שמדובר ב"חבלה יבשה" ולאחר מספר ימים הכאבים יפחתו. בינתיים ניתן להתמש במשככי כאבים וחבישה אלסטית. אם אין שיפור בכאבים, ממלי. להיבדק שוב - לעיתים ישנם שברים שפוספסו בבדיקה ראשונית במיון ולעיתים פגיעה ברצועות שהצילום במיון לא מדגים אותן. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד