קרע בכתף וכאבים במפרק יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

27/09/2022 | 09:29 | מאת: קרן

לפני 8 חודשיים הייתי חולה בקורונה ואחרי בקורונה התחילו לי כאבים ביד ימין שהתבטאו בזה שאני לא יכולה להרים את היד בכלל ולא לעשות פעולות יום יומיות לפני חודשיים עשיתי אולטרה סאונד בכתף והתגלה לי קרע חלקי בגיד הרופאת משפחה אמרה שאני ילך לרופא אורטפד שיגיד מה לעשות ועכשיו ממש עינוי אני לא יכולה להרים את היד בכלל רק חלקית עכשיו צצו לי כאבים עכשיו במפרק באותו יד אני עושה פיזיותרפיה מה עושים אני ממש מיואשת

שלום קרן, תחילה, פורום זה אינו עוסק בבעיות בכתף, אלא בכירורגיה של היד. שנית, אני מסכים עם רופאת המשפחה וממליץ לגשת לאורטופד על מנת להיבדק. באם פיזיותרפיה אינה מיטביבה עימך. יש לשקול ניתוח. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד