כאבים בכפות הידיים ובאצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/09/2022 | 20:33 | מאת: דנית

מזה 4 שבועות כאבים ב 2 הידיים לקחתי נוגדי דלקת הנפיחות ירדה הכאבים ממשיכים. כאב באצבעות בשורש כף הידקושי לרשום טקסט בנייד, עקצוצים,שריפה ,כאבים בשורש האגודל. ב us נכתב הגידים המיישרים המשכיים נוזל בקומפרטמנט 2 ו 4 והמכופפים המשכיים ללא נוזל סביבם. מה זה אומר?

דנית שלום, נוזל סביב הגידים מעיד על דלקת. העובדה כי נוגדי דלקת עזרו באופן חלקי מחזקת את ההשערה. מאחר והתופעה הופיעה באופן ספונטני בשתי הידיים, אני חושב כי מדובר במחלקה דלקתית ולא במקור אורוטפדי. לצורך בירור יש לפנות לראומטולוג (או תחילה לרופא המשפחה). בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד