כאב לאחר הורדת גבס בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/09/2022 | 16:49 | מאת: אורי

שלום וברכה. לפני כשלושה שבועות היה לי שבק קטן בשורש כף היד ושמו לו גבס ולאחר שלושה ימים הוא הוחלף לגבס קל. היום לאחר שלושה שבועות הורדתי את הגבס בהמלצת הרופא וכעת יש לי מעט קושי וכאב קל להזיז את המפרק בשלמותו , כלומר אני יכול לעשות פעולת עם היד אבל לפעמים יש כאבים קלים או קושי תנועתי מין תחושת נוקשות ביד. מישהו אמר לי אולי צריך פיזותרפיה או ריפוי בעיסוק , אבל הבנתי שזה לשברים רצינים או ניתוחים , הרופא כלל לא הציע לי את זה אשמח לדעת מה עלי לעשות, מפחד מסיבוכים.

אורי שלום, נוקושת במפרק לאחר קיבוןע בשבר הנה תופעה נפוצה. בהחלט יש מקום לפיזותרפיה וריפוי בעיסוק על מנת להחזיר את טווח התנועה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד