הגבלה בתנועות המרפק/////

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/08/2022 | 18:32 | מאת: דני

שלום הייתה לי פגיעה של רסיסים באיזור המרפק ומעל המרפק עד איפה שעושים שריר ביד. יש לי כאבים חזקים בכיפוף המרפק לכיוון החזה(כמו הפעולה שעושים שריר ביד) הדבר מגביל אותי בכל מיני פעולות כמו סיבון הגב וכל מיני פעולות המפעילות את השריר והכאב החזק מופיע. אתה יכול לכוון ספציפית מה הבעיה? תודה

דני שלום, הסיפור שלך לא לגמרי ברור - לא ברור כמה זמן הרסיסים נמצאים בגוף וכמה זמן כואב לך והאם יש קשר בין שני הדברים. גם לא ברור היכן כןאב. ממליץ לך לבצע צילומים עדכניים של איזורי הפציעה ולגשת להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד