לאחר ניתוח תעלה קרפלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/08/2022 | 12:18 | מאת: משה יעקב

אני לאחר ניתוח לשחירור לחץ על תעלה קפלרית ביד. עדין חולשה בכף היד ונימול .באבחנה לאחר הניתוח נרשם שנמצא לחץ על העצב .השאלה האם יכול להיות שנגרם לי נזק כתוצאה מהלחץ על העצב. ולאחר הניתוח לא יכול שיפור בכף היד

משה שלום, לא ברור ממה שסיפרת כמה זמן עבר מהניתוח, מה הכוונה ״באבחנה שלאחר שלאחר הניתוח״ לפי בדיקה אצל הרופא? לפי EMG ? כמה זמן עבר בין הבדיקה לניתוח ? כמה זמן כבר מהופעת הסימפטומים ועד הניתוח ? אם בוצע EMG לפני ואחרי הניתוח - האם יש שיפור בערכים ? ממליץ לך לפנות למומחה לכירורגיה של היד להערכה מחודשת. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד