כאב חותך באצבע 3 ו4

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

24/07/2022 | 23:38 | מאת: גילי

היי, בת 21 סובלת ממוגבלות כרונית בשורש כף יד, עם ספזם רציני באצבעות, בדר"כ עובדת על יישור כדי להגיע לטווחים, בשלושה ימים האחרונים מרגישה כאב חדש, כאב שורף, ממש כאילו נחתכות לי האצבעות, נמשך כאב עד השורש כף יד, לא עשיתי פעולה מיוחדת, מה אפשר לעשות?? האם זה מטריד? קשה לי ממש עם הכאב הזה, הוא כואב מאוד מאוד גם בלילה....

גילי שלום, כאב בעל אופי שורף מעיד בד"כ על פגיעה עצבית. יש לגשת להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד על מנת להחליט על המשך הבירור ולהגיע לאבחנה. בברכה, ד"ר יהודה

25/07/2022 | 11:17 | מאת: גילי

תודה רבה על התשובה המהירה! יכול להיות שזה קרה פתאום משום דבר?? ככה סתם התחיל לכאוב ולשרוף?

לא סביר

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד