ניתוח דה קרווין ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

19/07/2022 | 00:19 | מאת: Danvi

שלום, בן 40, לאחר טיפולים שמרניים ו 2 זריקות שלא הצליחו לפתור את הבעיה, נותחתי לפני כחודש. אזור הצלקת נפוח, יש כאבים, יש עדיין שטף דם (צהוב) באמה, מבחן פינקלשטיין חיובי. הכאב מרגיש ככאב של הדלקת. 1. האם יש עדיין סיכוי שזה ישתפר עם הזמן או שעלי להסיק שהניתוח לא הצליח / לא בוצע שחרור מלא? 2. במידה והניתוח לא הצליח האם ניתן לנתח בשנית? תודה מראש

שלום, נפיחות ורגישות בצלקת כחודש אחרי ניתוח הינם סבירים, אך אם אתה מרגיש כי אין מגמת שיפור - ממליץ לפנות לרופא המנתח לבדיקה חוזרת. בברכה, ד"ר יהודה

19/07/2022 | 16:59 | מאת: Danvi

תודה רבה על תגובתך המהירה. אכן אלך לרופא המנתח. כרגע רוצה להבין ברשותך האם זה שמבחן פינקלשטיין עדיין חיובי, לא אומר בהכרח שלא בוצע שחרור מלא?

חודש אחרי ניתוח "מותר" למבחן להיות חיובי.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד