חתך בגיד המיישר של האגודל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

17/07/2022 | 16:43 | מאת: כפיר

הי שלום לפני כ 4-5 חודשים עברתי נחתכתי מסכין בגיד המיישר באצבע באגודל שמאל מאז עברתי ניתוח והייתי מטופל עם סד גבס במשך כחודש אחרי הורדת הגבס קיבלתי הממלצה לטיפול ניתוחי אני עושה פיזיותרפיה עיסוי וריפוי בלי הפסקה כלום אומרים שיהיה בסדר אבל זה לא ככה מאז אני מוגבל בתנועות הכאבים לא פוסקים תנועות בסיסיות של האגודל איני כמעט ומצליח עם זה לכפוף אותה או לישר אותה

כפיר שלום, יתכנו שת אפשריות: 1. או שהתפרים נקרעו ויש צורל בניתוח חוזר. 2. יש הידבקיות של הגיד לצלקת הניתוחית ולכן אינו "זז" כפי שצריך. ממליץ להיבדק אצל מומחה לכירורגיה של היד. ניתן גם לעשות אלטראסאונד למהלך הגיד. בברכה, ד"ר יהודה

18/07/2022 | 14:53 | מאת: כפיר

הי שלום לך דוקטור אם יש באפשרותך להסתכל בתמונה אחת שניים התייעצתי עם מומחה כף יד הוא המליץ לי על טיפול ניתוחי ובמרפאות בית החולים רק מושכים אותי תודה רבה לך כל המענה

הקבצים לא עלו. כמו כן, טיפול רפואי הינו תלוי במה מפריע למטופל ומה יש בבדיקה ולא רק בתמונות.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד