ממצאי בדיקת כף יד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

11/07/2022 | 07:18 | מאת: רנן

שלום רב, רופא בדק כף יד שמאל ורשם את הדברים להלן. מה זה אומר? מה הבעיה ביד שמאל? בבדיקה: עיקר הרגישות מעל שורש אולנרי כאשר פובאה + משמאל, פיאנו – רייגן + משמאל בדיקת שורש ימין תקינה. דורקין- דוצ פאלן – דוצ לציין טריגר 4 לא נעול. תודה

רנן שלום, אתה מתאר מצאים בבדיקה פיזיקלית. בבדיקת שורש היד נראה כי קים נזק רצועתי. כמו כן יש היצרות של תעלת מכופפי הקמיצה. אין סימים לתסמונת תעלה קרפלית. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד