טנדיניטיס באצבע רביעית ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/07/2022 | 02:00 | מאת: אמיר

שלום רב, לפני כשבועיים אובחנתי עם טנדיניטיס בחלק הפלמרי של כף יד שמאל במפרק החיבור לאצבע הרביעית. נטלתי ארקוקסיה למשך 8 ימים עם מנוחה מהעבודה והכאבים חלפו. שבתי לעבודה (עבודה מנואלית) ולאחר מספר ימים הדלקת חזרה. התייעצתי עם 2 אורתופדים (כלליים): אחד המליץ על קורס של אטופן, בעוד השני המליץ להימנע מ-NSAID ולבצע בעיקר פעולות חימום לאיזור. מה דעתך לגבי המשך הטיפול? מה לגבי הזרקת סטרואידים? תודה.

אמיר שלום, נראה כי מדובר בTRIGGER FINGER קל. ממליץ על זריקת סטרואידים מקומית חד פעמית - טיפול עם אחוזי הצלחה גבוהים יותר מ-NSAIDS. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד