בלוטה מזדקרת בשורש כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

07/07/2022 | 11:00 | מאת: נלי

שלום אני בת 23 כבר כמה שנים כואב לי מידי חודשיים בפרק כף היד, אני שמה סד לכמה ימים וזה עובר כעת שמתי לב שיצא לי כמין עצם בשורש כף היד כלפי מעלה כלומר שאני מקפלת את היד יש בלוטה שמזדקרת. וכואבת לעיתים יש מה לעשות בנידון? תודה

נלי שלום, ככל הנראה מדובר בגנגליון - ציסטה של נוזל שבורח מתוך המפרק. ממצא לא מסוכן אבל מציק. אני ממליץ קודם לקבוע זוא האבחנה - לשם כך יש לפנות לבדיקת רופא ולבצע אולטראסאונד. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד