כאב בכתף שמקרין עד לאגודל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

04/07/2022 | 15:19 | מאת: יוסי

שלום דוקטור היה לי כאב בכתף .הלכתי לאורטופד שנתן אבחנה של בעיה בגידי השרוול המסובב .לפני שבועיים הכאב ירד ועכשיו כל היד כואבת לי כולל האגודל . האם כאב שמקורו בגידי השרוול המסובב יכול לגרום לכאב בכל היד עד לאגודל תודה רבה

יוסי שלום, כאבים בכתף יכולים להקרין לאורך כל הגפה, אך לרוב קרעים בשרול המסובב אינם קורנים עד לאגודל. ייתכן כי מדובר בכאב רדיקולופאתי - כלומר כאב הנובע מלחץ ע"ג מוצא העצבים של הגפה מהצואר. מלית להמשיך בירור לכתף במקביל לבירור מקור אחר לכאבים. בברכה , ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד