פגיעה בכפ יד ימין רדיוס דסטאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

30/06/2022 | 22:08 | מאת: זהרה

אשמח אם תענה לי צילום אמראי לאחר שבר רדיוס דסטאלי עם פגיעה במשח מפרקי והתפתחות ארתיטיס מקומי , מלווה בבצקת לשדית המערכת גם אם את הלונייט והסקאפוייד קרע חלקי במרכיב דורסלי של ליגמט sL ,ללא פתיחה של המרווח קרע חלקי במוצא אולנארי של,TFC משמעות קלינית מוטלת בספק

30/06/2022 | 22:09 | מאת: זהרה

אשמח אם תענה לשאלה

30/06/2022 | 22:19 | מאת: זהרה

רציתי לברר לצילום אמראי אשמח אם תענה לי תודה

זהרה שלום, הממצאים מתאימים למצב אחרי שבר רדיוס דיסטלי. ישנם מצאים המעידיפ שך שחיקה של המפרק ופגיעה רצועתית שהינם נפוצים לאחר שבר זה ולרוב אינם דורשים טיפול מיוחד למעט פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק. על מנת לקבוע אם יש לממצאים משמעות קלינית - יש לפנות למומחה לכירורגיה של היד ולהיבדק ! בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד