שאלה לגבי דלקת בגיד ביד (דקרבן)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

26/06/2022 | 07:21 | מאת: טל

שלום דר, אובחנתי עם דלקת בגיד לפני חצי שנה, עשיתי פיזוטרפיה, לקחתי כדורים ושמתי סד. היה שיפור קל אך הכאבים חזרו (אני לא יכולה לכתוב אפילו), מה עוד ניתן לעשות ?

שלום טל, נשארו שני טיפולים אפשריים: 1. זריקה מקומית של סטרואידים- טיפול מאוד יעיל, אך לעיתים הבעיה חוזרת 2. ניתוח לשחרור הגיד. אני ממליץ להתחיל בזריקה. בברכה, ד״ר יהודה

26/06/2022 | 12:48 | מאת: עדי

שלום טל, את מוזמנת להסיק מסקנות מהמקרה שלי: https://www.doctors.co.il/forum-982/message-1301635/

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד