כאבים במרפק ובאצבעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/06/2022 | 10:20 | מאת: יסמין

נסגרה על יד שמאל שלי דלת מיניבוס. עשיתי א.ס. למרפק שמאל ואלה התוצאות; הודגמה התעבות גיד ecrb והסתיידות לאחיזה לאפיקונדיל חיצוני. הודגמה תת פריקה עצב אולנרי מתעלה הקוביטלית.

יסמין שלום, הממצאים שאת מתארת יכולים להיות אקראיים ויכולים להסביר את הכאבים שלך - חסר המון מידע -היכן כואב, מתי, כמה זמן מהחבלה ? מה הגיל ? מה הממצאים בבדיקה ? ועוד ... רק אם יש התאמה בין הבדיקה וממצאי האולטראסאונד - אפשר להגיע לאבחנה של מקור הכאב. בברכה, ד"ר יהודה

23/06/2022 | 11:56 | מאת: יסמין

היי, סגירת הדלת אירעה לפני כשנה. מאז אני סובלת מחולשה ביד, כאבים באאצבעות 4 ו5 ו1 ויש לי ממצאים גם בemg. קשה לי להרים כבד.

יש בא"ס שני ממצאים: - התעבות ECRB - לא קשור לבעיה שלך, מצא אקראי לחלוטין. - תת פריקה של העצב האולנרי - מסביר לגבי החולה והכאבים באצתבעות 4-5. לרוב דורש תיקון ניתוחי של העברת העצב לייצובו קדמית למרפק.

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד