קליקים במרפק מה זה???

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

21/06/2022 | 02:25 | מאת: קליקים במרפק

רציתי בבקשה לדעת לאחרונה יש לי במרפק ימין קליקים (קנאקים) כשפותחים וסוגרים את היד לא ידוע על חבלה זה מציק תחושה כאילו המרפק ננעל ואז יש קליק ומשתחרר ממה הדבר נובע יש צורך לטפל בזה או שיעבור? אציין שאני עובדת רוב השעות על מחשב משהו אמר לי שיכול להיות שזה השלכות של זה, זה נכון??? תודה רבה!

שלום, יכולות להיות מספר סיבות כגון גיד שיותא ממקומו המהלך טווחי התנועה, מיתר של רקמה בתוך המפרק (PLICA) או גוף חופשי בתוך המפרק. ממליץ להיבדק תחילה ולבצע בדיקות דימות בהתאם לממצאי הבדיקה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד