כאבים מקרינים מהיד לראש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

09/06/2022 | 18:47 | מאת: ליאן

היי, האם כאב בעצם האמה יכול להקרין לשאר היד, שכמה וגם הראש? התגלה אצלי אוסטאיד אוסטאומה באמה ימין, האזור כואב לי מידי פעם אבל אני בעיקר מרגישה שזה מקרין למקומות מרוחקים יותר כמו השכמה והראש, יכול להיות דבר כזה? ביצעתי סיטי מוח שהיה תקין.

ליאן שלום, מקור כאבים באמה יכול להקרין לעבר הכתף או שורש היד. עם זאת, יכול להיות שישנו מקור אחר לכאבים בנוסף לאוסטןאיד אוסטאומה. ממליץ לגשת להיבדק אצל אורטופד. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד