כאבים במרפק הפנימי/גיד/שריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

23/05/2022 | 13:36 | מאת: שחר צבי

מזה כחודש סובל בכאבים פנימיים במרפק שמאל,יש לי תנועות די חופשיות עם היד, אבל כאשר אני אפילו מכווץ את כף היד אני מרגיש כאב פנימי,(ברצוני לציין שאני סובל מזה שנים בדלקת מפרקים ניוונית),לפני פנייתי לרופא מומחה עשיתי היום צילום רנגן למרפק,והאבחון של הרדיולוג ,שינויים ניווניים,הודגם זיז באולקרנון,אין עדות לשבר ואין לראות נפיחות ברקמות הרכות,מה שמטריד אותי בתשובה,היא לגבי הזיז ......,כי באזור הזה אין לי שום סימן לכאב או נפיחות,והכאב הוא בעצם פנימי ובכלל בכיוון השני ,מה דעתך אני צריך לעשות ?

שחר שלום, זיז גרמי באולקרנון הינו ממצא נפוץ בגיל המבוגר הנובע ממשיכה של השריר התלת ראשי המתחבר לאולקרנון. מדובר בממצא אקראי שלרוב אינו יוצר הפרעה בתפקוד או כאב ואין צורך לעשות עימו כלום. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד