תוצאות mri שורש כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

28/03/2022 | 21:59 | מאת: מלי

שלום ד״ר, בעקבות חבלה מלפני מס׳ חודשים (פגיעה של רכב בכף היד) וכאב במפרק האגודל למטה (אזור הטנר) הופניתי לבדיקת mri שורש כף יד. להלן הממצאים: סובלוקסציה של ecu ריבוי נוסח במעטפת fcr, ברמה שאינה מספקת לקביעת טנוסינוביטיס. רציתי בבקשה לשאול: 1. מה המשמעות של התוצאות הנ״ל? 2. הרופא הציע להזריק סטרואידים, האם הנוזל יכול לעבור ללא הזרקת סטרואידים? 3. האם פיזיותרפיה יכולה לעזור? תודה מראש!

שלום, יש דלקת קלה של אחד הגידים שמכופף את שורש היד. מאחר ועברו מספר חודשים, זריקה הינה טיפול מקובל ומומלץ. כמו כן ניתן לשלב פיזיותרפיה. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד