האם נדרש ניתוח שבר mallet באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

12/03/2022 | 17:59 | מאת: Ofer

שלום רב, מצ"ב לינק לצילום שבר באצבע בן 3 שבועות. האצבע ב"סד". אינני רואה סימני איחוי. האם נדרש ניתוח או טיפול אחר חוץ מהמתנה ? תודה https://drive.google.com/file/d/1FElrHqpbmyK5LYXtonSJVfDB9-UVugCI/view?usp=drivesdk

עופר שלום, 1. איחוי בשבר מאלט קורה מינימום 6 שבועות אחרי החבלה ולכן לא מפתיע שאין חיבור לאחר 3 שבועות. 2. עמדת השבר טוב עליך רק להמתין. יש לחבוש את הסד לעוד 3 שבועות 24/7 ולאחר מכן לבצע צילום ולגשת להיבדק. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד