שטף דם בציפורן- בקמיצה של היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

02/12/2021 | 10:59 | מאת: לירון

שלום רב, נגרם לי שטף דם בקמיצה כתוצאה מסגירת חלון (האצבע נתקעה בין לבין..) וכעת יש לי בתחתית הציפורן סגול (אני עם לק ג׳ל כרגע). רציתי לדעת האם מותר לי ללא חשש לפגיעה בציפורן ובאצבע- להוריד את הלק ג׳ל ולמרוח לק חדש? כך שייכסה את השטף דם. אפשרי? אשמח לתשובה!

לירון שלום, הסגול מתחת לציפורן זה שטף דם שנגרם כתוצאה מקרע של מיטת הציפורן (רקמה שהציפורן נוחת עליה). הציפורן כעת מגינה על המיטה ומאפשרת ריפוי טוב שלה. כעת אני ממליץ להוריד את הלק הקיים ולהמתין שבועיים לפני מריחת לק חדש. בברכה, ד"ר יהודה

02/12/2021 | 13:39 | מאת: לירון

תודה על המענה!! אם אני עושה לק על כל האצבעות כרגע חוץ מהציפורן הזו, המכונה של הלק עם האור אולטרה סגול לא מהווה השפעה על השטף דם נכון..?

לא

15/12/2021 | 14:09 | מאת: לירון

היי, מצרפת תמונה של הציפורן לאחר שעברו שבועיים. כעת אני יכולה למרוח לק ללא חשש? (לק ג׳ל הכוונה- זה שנשאר ל-3 שבועות וכל פעם מחדשים😅)

15/12/2021 | 14:11 | מאת: לירון

התמונה צורפה שוב

איו מניעה

15/12/2021 | 16:26 | מאת: לירון

תודה רבה על המענה!!! זה לא מראה לי אם התמונה צורפה, האם אתה רואה אותה?

כן

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד