שבר במרכז דיפיזארי במרכז עצם הבריח נצד שמאל ללא תזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/12/2021 | 17:11 | מאת: כרמית לשם

יש לי שבר במרכז עצם הבריח נוסעת לחול בשבוע ב9.12.האם ניתן לנסוע לחול בטיול מאורגן עם השבר 2.נתנו לי מתלה בד לחמישה ימים האם אתה תוכל להמליץ לי על מתלה משוכלל יותר המתאים לשבר כזה והאם אני יכולה להשתמש בו יותר מחמישה ימים לאורך כל הטיול שהוא שבוע שלם.תודה על ההענות ועל התשובה המהירה אם אפשר לשלוח תשובה למייל אשמח מאד [email protected]

שלום כרמית, הפורום פתוח לכולם כדי לאפשר לאחרים לקבל מידע בנושא שמעניין אותם ואין מענה אישי במייל. מתלה ניתן להשיג בכל חנות למוצרים אורטופדים ואפילו בסופרפארם המוצר זמין. מדובר ב״עריסה״ כשאמה יושבת בה עם רצועה סביב הכתף הנגדית. אין מניעה מלהשתמש במתלה לשבוע שלם. בברכה, ד״ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד