כאבים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

12/10/2021 | 09:04 | מאת: שיר

שלום ד"ר, בת 53 מזה 10 שנים סובלת מכאבים באצבעות הידיים. ישנן אצבעות שהתעוותו, ניסיתי הכל פיזיו, זריקות, סדים למיניהם, משככי כאבים. דבר לא עוזר, ישנה החמרה את האמה אני כבר לא מסוגלת לקפל. כל תנועה מגבילה אותי. מה עוד ניתן לעשות? אודה לחוות דעתך.

שלום שיר, פירטת לגבי טיפולים שעברת, לא ברורה לי מה האבחנה או איזה בירור בוצע על מנת להבין מה גורם לתסמינים שלך. יש להיבדק תחילה אצל מומחה לכירורגיה של היד ולהגיע לאבחנה. בברכה, ד"ר יהודה

12/10/2021 | 16:52 | מאת: שיר

האבחנה היא o.A

אם זו האבחנה הנכונה, ומדובר במספר אצבעות, אין הרבה מה להציע הנוסף לטפולים שעברת. לציין כי OA בשיל כל צעיר (את סובלת מגיל 43), אינה נפוצה ולכן יש מקום לבירור. ממלית לפנות גם לראומטולוג (רופא המתמחה במחלות פרקים)

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד