כאב יד ימין שמחמיר- בהמשך לשאלתי מלפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

05/10/2021 | 15:38 | מאת: שני

שלום דר תודה על המענה הקודם הצלחתי להקדים תור לרופא והייתי אצלו אתמול כי בנוסף לכאבים ביד ימין התחילו כאבים גם באצבעות יד שמאל. הוא הביא לי ברקסין ל10 ימים. אני עדיין ממתינה לבדיקת emg שתהיה עוד שבועיים. לקחתי אתמול כדור אחד אחהצ אירי האוכל.. בערב לא היה לי הרבה תאבון ובבוקר קמתי והקאתי ובחילות. אני מפחדת לקחת כדור נוסף והרופא יהיה רק ביום חמישי. האם זו תרופה שגם עוזרת לרפא או שהיא רק פותרת בשלב ביניים כאבים עד שאסיים בירור? לא יודעת כיצד להתנהל. תודה

מאחר וטרם קיימת אבחנה ברורה, אני לא יכול לדעת האם ברקסין ירפא או רק תיתן פיתרון ביניים. ישנם תחליפים לברקסין ואפשר גם לקבל טבליות שמגינות על מערכת העיכול מפני תופעות הלוואי ביחד עם הברקסין. תוכלי להתייעץ על כך עם הרופא מחר. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד