משהו מוזר קרה לי היום בצהריים שאני לא יכולה להירגע מי זה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

01/09/2021 | 23:58 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 היום אחר הצהריים נתתי ביס לעצמי ביד בגלל שהייתי מאוד כועסת (נכון זה נשמע משהו שמתאים יותר לילד אבל אני הייתי אמוד כועסת על המצב ולמה??) אחרי כמה שעות הרגשתי שוב כאבים חזקים כרגע אני ממש לפני שינה ואני מקווה שזה יעבור בעזרת השם מהר השאלה היא האם אני צריכה ללכת לאורתופד לבדוק את המקום זה נראה לי משהו פנימי? ולמה הייתי היום כועסת אני בת 28 במשך שנתיים למדתי קורסים שרציתי לעבוד בהם ולא הצליח לי לפני שבועיים הציעו לי עבודה אחראית מטבח במעון יום שיקומי לקחתי את שבמידה ויהיה לי עבודה אחרת אני יעזוב את זנ אני גרושה ולכן אני גרה אצל משפחה האם לא מתייחסת ללימודים שהשקעתי וכמה עלה לי הלימודים וגם הזמן והכח בינים למדתי גם מזכירות רפואית ותמיד היה לי חלום לעבוד בזה כל הזמן כשהיה לי כבר ראיון עבודה במקום האחראית שלי לא הסכימה לי שאני ילך לעבוד ולכן הייתי מאוד כועסת על זה השקעתי בקורסים שלמתי ממיטב כספי ובסוף אין לי עבודה לא מדובר במשהו של כמה חודשים מדובר במשהו שקשור לשנה וגם לימודים ובסוף הייתי צריכה לשלם את זה לבד ולכן זה מעצבן אותי שאחרי כל הלימודים נכנסתי לארגון שאין להם קשר עם עבודות משרדיות ואני כן רוצה עבודה משרדית שאני אוכל לעבוד בזה וגם להרגיש סיפוק בעבודה עם לעזור לאנשים במצבים רפואים לכן הייתי היום מאוד כועסת גם אני מנסה לתפוס את הרכזת של המשרות ואני לא מוצאת אותה אני רוצה להגיד לכם שבעבר כבר עבדתי עבודות מזדמנות שמאוד הרגיז אותי שאני עבדתי בזה אבל האחרים הסתכלו על זה כפתרון בשוק העבודה ולי זה ממש הרגיז האם יש פתרון לזה?? אני כבר לא מדברת על שלא לוקחים היום כאלה שלא התחסנו אני רק אומרת על פתרון שיהיה לי עבודה בפקידות ואפילו בבק אופיס עבודה משרדית שאני אוכל לממש את הכשרונות שיש לי מה שגם מעצבן אותי שכולם מסביב אוחזים ממני ורק האחראית שלי הולכת על הדעה שלי אני מאמינה שלעמותה איפה שנכנסתי יעשו להם משהו בסוף כי אי אפשר להישאר את הכשרונות שלך בבית מי אחורי הדלת ואי אפשר להישאר את התעודות בארון וצריך ללכת לעשות עם זה משהו תודה רבה ולילה טוב

שלום, פורום זה עוסק בכירורגיה של היד בלבד. לגבי הפציעה שלך באצבע - גשי להיבדק אצל רופא. לגבי שאר הבעיות שהעלית, הם אינן מעניינו של פורום זה. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד