לאחר ניתוח אצבע הדק.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

12/08/2021 | 19:18 | מאת: ר. מ.

שלום לך, 3 ימים אחרי ניתוח אצבע הדק. אצבע שלישית בשמאל. בניתוח הרופא ציין שהתעלה עבה מאוד, הגיד דלקתי, ישנו נוזל סמיך וכנראה התדבקויות. 3 ימים אחרי הניתוח האצבע ממש לא מתיישרת, ואם אני מנסה בכוח הכאבים מטורפים. אני מקפידה לעשות המון תרגילים עם האצבעות אבל ביום הניתוח התיישרה יותר ונראה שבכל יום שעובר מתיישרת פחות ופחות. האם מצב סטנדרטי? האם תתיישר בהמשך? המון תודה...

שלום, אם היא התיישרה בניתוח, כראה שלא צריכה להיות בעיה. כעת הפניחות והבצקת שלאחר הניתווח מפריעים לטווח התנועה, יש להפעיל את האצבע, לבצע עיסוי מקומי ומתיחות על מנת להוריד את הנפיחות ולשפר את הטווח. ריפוי בעיסוק יכול מאוד לעזור. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד