דלקת בגיד כף יד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

10/08/2021 | 07:15 | מאת: מרינה מ.

שלום, יש לי דלקת חודשיים ביקרתי אורתופד כף יד והוא הזריק לי קורטיזון שעזר לשבוע וחצי, לאחר חודש שוב הזקרה במקום כיפוף היד. צילום רנטגן הראה ציסטות סובכונדרליות קטנות בעצם הלונט והטריקווטרום מה זה אומר והאם יש מקום לבירור נוסף? אני בת 33 בריאה מתאמנת ועטבדת עבודה משרדית.

מרינה שלום, ציסטות הינו לרוב ממצא אקראי ולא ברור האם יש קשר בין הממצא ב-CT לכאבים שלך. העובדה שהזריקה עזרה (אפילו למשך קצר) מעידה שכנראה באבחנה של דלקת נכונה. מאחר והכאבים חזרו - ממליץ לבצע אבחון למקור הדלקת. בשביל זה יש להיבדק שוב ולהחליט על הבירור שיש לבצע. בברכה, ד"ר יהודה

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד