נפיחות בזרת לאחר שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כירורגיה של היד

08/08/2021 | 15:39 | מאת: רומי

שלום, חודש וחצי לאחר שבר בזרת ימין (גליל מקורב שבר בתזוזה) בוצעה רדוקציח תחת שיקוף, האצבע גובסה שבועיים ואח"כ קיבוע לאצבע 4. עוברת ריפוי בעיסוק על מנת להגיע לפלטו, יש שיפור רב בטווחי התנועה (אגרוף כמעט מלא עם חוסר מועט) ללא כאב, אך האצבע נפוחה מאד, למרות שימוש בתחבושת קובן. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות? האם נפיחות אמורה לרדת עם הזמן? תודה רבה

רומי שלום, את מתארת תהליך החלמה נורמלי אחרי השבר שעברת. הנפיחות תרד עם הזמן, אך זה עשוי להימשך מספר חודשים. בברכה, ד"ר יהודה

14/02/2023 | 00:04 | מאת: דביר

כמה זמן בערך

מנהל פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד